ADR

DAM

DAM: DELEGACIÓ D’ALUMNES DE MEDICINA

Qui som?

Som gent com tu. Estudiants de Medicina. Som gent de la
Banda, d’ACMAS, d’Els 4 Gats… i altres associacions de la nostra Facultat.

 

I si som com tu, per què ens presentem a la Junta de Centre?

Perquè ens preocupa que tot funcione com cal: el Grau, les dates dels exàmens, les instal·lacions de la Facultat, el final de carrera de la Llicenciatura… Però també ens preocupa que les nostres taxes pugen més i la matrícula de la nostra carrera es situe ja en els 1500€; la reforma del sistema MIR (la temuda Troncalitat), les retallades en beques Erasmus, i sobretot en els dos serveis que més directament ens afecten: l’educació i la sanitat…

Potser ja ens coneixíeu d’anys anteriors: AVEM-AJEPES, AJEPES… I enguany, per què tornem a canviar de nom i ens anomenem DAM? Aquestes són les sigles de la Delegació d’Alumnes de Medicina, denominació que reben les Facultats que participen al CEEM.

 

I això, què és? El CEEM és el Consejo Estatal de Estudiantes de Medicina, òrgan de representació dels estudiants de Medicina a nivell de l’Estat (davant del Govern, Ministeris, Societats científiques i d’especialitats…) i on la nostra Facultat té representació. Ens encarreguem de portar la vostra veu o dels vostres delegats sobre els temes que hem anomenat abans (MIR, Troncalitat, Títol mèdic…), així com de moltes altres coses que vos anirem informant (dossiers de residència a l’estranger, medicina militar, penitenciària, congressos d’educació mèdica, jornades formatives… i més!).

 

CONTACTE

Tens alguna proposta? Saps com podríem millorar la Facultat o fer el diadia més portador? Vols participar de forma activa? Posa’t en contacte amb nosaltres, envia’ns un missatge o para’ns pels passadissos de la Facultat.

Logo nou